
מאמרי דעה
מגוון פוסטים המכילים דעה אישית שלי על טיולים בעולם, תוך ציון הערכים בהם אני דוגלת ואורח החיים שאני מנהלת.
31 בדצמבר 2018
גייסתי לשורותיי כמה מבלוגרי הטיולים המובילים של הארץ הקטנה שלנו, ושאלתי אותם מה החלומות שלהם. מהם הדברים שהם היו הכי רוצים לעשות/להיות/לראות/לחוות במהלך הטיולים שלהם. אז לכבוד השנה החדשה, ולכבוד הגשמת חלומות, קבלו את רשימת חמשת החלומות של עשרת הבלוגרים שלי:
16 בספטמבר 2018
למרות שלכל אחד מאיתנו יש סגנון טיול שונה בהתאם להעדפות שונות, חלומות שונים, אילוצים וכדומה, עדיין אשמח לשתף אתכם בעשרה דברים שלדעתי כל חובב טיולים צריך לחוות (לפחות פעם אחת!) במסגרת הטיולים שלו.
1 ביולי 2018
לא מעט אנשים מרגישים את הצורך כשהם מגיעים למדינות עולם שלישי, למלא את המזוודות שלהם בדברים שניתן לחלק לילדים המקומיים. בעוד ברור לי שהעניין מתבצע מתוך כוונות טובות של המטיילים, לשמח את הילדים המקומיים ובכך לשמח גם את עצמם, לרוב זה יוצר יותר נזק מתועלת שחשוב לי לשים עליו את הדגש.